Trappor inomhus - inspiration

Vitaby Snickerifabrik bygger trappor efter dina önskemål. Ingen trappa är den andra lik, så det finns inga färdiga paket att beställa. Vi sätter samman en trappa som passar perfekt i ditt hem.

En trappa består av många olika element - trappsteg, stolpar, anslutningar, trappräcken, handledare, vagnssidor mm. Det är du som kund som bestämmer utseendet på just din trappa. Vi guidar dig till en snygg, högkvalitativ och säker trapp!

Här hittar du vår trappbroschyr och här kan du läsa mer om finansiering vid köp av ny trapp från Vitaby Snickerifabrik.

Här nedanför hittar du inspiration i form av bilder på tillverkade trappor i olika material och utföranden:

En trätrappa har ett långt liv och ger ett mjukt och klassiskt intryck. Den kan renoveras så den känns som ny efter ett antal år. Vi tillverkar trätrappor i många olika träslag - robusta ektrappor, trappor av furu, björk och valnöt mm.

Läs mer om trätrappor
phoca thumb l 97phoca thumb l pict0048
En vit trappa ljusar upp en kanske annars mörk hall eller smälter snyggt in då väggarna är vita. Kombinera med trappsteg och ledare i ex. ek. Vi tillverkar snygga, vita trappor i trä eller med stålkonstruktion. Hos oss kan du få din trappa precis så som du önskar!

Läs mer om vita trappor
phoca thumb l mctaggart1ltrappor-m1
En trappa i modern stil är ofta stilren och med raka snitt. Vill du sätta in en trappa i modern stil i ditt hem eller i din fastighet så finns det många olika designs att utgå ifrån. Vi skapar din drömtrappa!

Läs mer om moderna trappor
phoca thumb l pict0046Trappracken
En ståltrappa är mycket stabil, på grund av att den vilar på en stålbalk. Dessutom är ståltrappor mycket snygga och stilsäkra. En trappa av stål kan vara det som sätter pricken över i och gör att ett helt rum får det rätta uttrycket!

Läs mer om ståltrappor
H rak ek beslysnvaelk
Spiraltrappor är en fröjd för ögat och perfekt för ett rum där man vill spara plats eller har öppet upp till tak! Det finns en mängd olika stilar på spiraltrappor - inspireras av våra redan byggda spiraltrappor och hitta din egen favorit.

Läs mer om spiraltrappor
C spiral ek vax 1500F halvrund ek vax
Vill du ha en trappa som på samma gång är ett konstverk? En svävande trappa, där trappstegen är monterade direkt i väggen kallas på fackspråk för flytande trappor. Vi hjälper dig att ta fram dina drömmars trappa!

Läs mer om flytande trappor
D flytande vitolj ek 2 E flytande vitolj ek 1
Om du är ute efter en trappa av hög kvalitet? Kontakta oss på Vitaby snickerifabrik så tar vi fram ett förslag som passar dig! Vi bygger trappor i och kring orterna: MalmöLund, Helsingborg, Trelleborg och Kristianstad!

Du kan också välja att fylla i ett offertunderlag som du sedan skickar till oss, så återkommer vi till dig! Här får du också lite tips på hur du ska välja trappa!