Trappor i Helsingborg

Ring oss för mer info »
En specialbyggd trappa andas lyx och kvalitet! Dessutom kan du få exakt det utseendet du vill ha! Vi på Vitaby Snickerifabrik tillverkar alla våra trappor från grunden men använder datorteknik för att få exakta mått. Resultatet blir gedigna och hållbara trappor som håller generation efter generation.

Låt oss bygga din drömtrappa!

Kanske äger du en lägenhet med loft, ett radhus eller en verksamhet i Lund och planerar att installera en spiraltrappa eller en trätrappa. Om du bor på landet, utanför Helsingborg och är i färd med att renovera eller bygga nytt så bör du inte glömma trappan! I en hall är trappan det första man ser – imponera på dina besökare med en trappa i snygg design! Den blir garanterat ett smycke och drar till sig uppmärksamhet! Vi på Vitaby Snickerifabrik vet att inget hem eller fastighet är den andra lik. Därför bygger vi din trappa helt efter din fastighets mått.

Specialdesignad trappa

Har du redan börjat skissat lite på hur du vill att din nya trappa ska se ut eller har du redan tagit fram en färdig ritning? Vi möter upp dig var du än är i planeringen. Med vår erfarenhet och kunskap kan vi ge dig värdefulla tips och råd när du ska beställa dina drömmars trappa. Vårt mål är en gedigen, snygg och stabil trappa som kan pryda sin plats i många decennier.

Vilka trappmodeller bygger ni?

Eftersom alla trappor vi bygger är byggda från grunden så har vi har inga färdiga kataloger eller modeller. Vi begränsas endast av fantasin och hållfasthetens lagar. När man ska välja utseende på sin trappa kan det vara bra med lite inspirerande bilder. I vårt galleri hittar du bilder på trappor som vi redan byggt. Klicka här. Vi bygger trätrappor och ståltrappor i många olika utföranden. Välj bland olika trämaterial och olika slags finish, ledstänger, trappräcken och stolpar. Om du gillar modern design så rekommenderar vi en flytande trappa – det skapar en illusion av en svävande trappa, vilket ger en luftig och modernistisk framtoning.

Vår snickerifabrik finns belägen i Vitaby i Skåne. Men vi kommer gärna ut på besök hos dig i Helsingborg så vi kan ta mått och för att sedermera montera den färdiga trappan i din fastighet.

Kontakta oss redan idag!