Flytande trappor 

Ring oss för mer info »

Sätt en innovativ prägel på ditt hem – med en flytande trappa!

En så kallad flytande – eller svävande trappa som det också kallas – är precis som namnet skvallrar om, en trappa som ger ett intryck av att sväva fritt i rummet. Trappstegen är helt frilagda från bärande vang och hela konstruktionen ger ett oerhört lätt och luftigt intryck. Perfekt för dig som vill skapa en så ljus och öppen atmosfär som möjligt i ditt hem!

 

Modern trappa med svävande steg 

En svävande trappa är ett utmärkt alternativ till dig som vill satsa på en stilren och modern inredning med en trappa som ger ett lätt futuristiskt intryck. Den svävande trappan ger dessutom ett högt ljusgenomsläpp och genomsiktlighet, vilket även det bidrar till att skapa mer rymd och större utrymmen åt ditt boende.

 

Flytande trappor i olika utföranden: 

  • Välj mellan olika träslag och nyanser på dina svävande trappsteg – kanske vill du att trappstegen färgmässigt ska smälta in i väggen och ytterligare förstärka det svävande intrycket?
  • Trappor med eller utan handledare och överliggare
  • Svävande trappor med ett eller flera materialinslag: till exempel yttervägg eller stolpar i glas, metall eller en stilren kombination.

Tveka inte att kontakta oss på Vitabytrappan!  Tillsammans med JA Smide lyssnar vi på hur du tänker dig din perfekta svävande trappa – och tillverkar gärna just en skräddarsydd sådan åt dig.

Fyll i ett offertunderlag som du sedan skickar in till oss, så återkommer vi till dig så fort vi kan!
Här får du också lite tips på hur du ska välja trappa!