Moderna trappor

Ring oss för mer info »

Kanske vill du matcha din avskalade inredningsstil och förstärka den med en modern och stilren trappa? En trappa med enkel och avskalad design ger verkligen ett fullbordat helhetsintryck till ditt minimalistiska hem. Med detaljer som trappräcken av glas och sobert stål, ger våra moderna ståltrappor ett öppet och luftigt intryck till ditt hem.

Ståltrappa eller trappräcke med glas?

Vi på Vitabytrappan erbjuder ett stort sortiment av kombinationsmöjligheter för att skapa just den moderna trappan du drömt om. Med vårt stora sortiment av trappor och detaljer – allt från trappsteg och vang, till handledare – är det bara fantasin som sätter gränser för hur just du kan utforma din perfekta trappa.

Vad sägs om exempelvis:

  • ett trappräcke med glas och stål-överliggare för en ståltrappa med modern industrikänsla?
  • en svävande trappa – dvs en trappa som enbart består av plansteg och handledare. Denna konstnärligt futuristiska typ av trappa bidrar med ett riktigt snyggt stilistiskt grepp till ditt hem. Mer stilrent blir det knappast.

Både glas och stål kan som trappmaterial verkligen bidra ordentligt med ljus och vackra reflektioner för att ditt hem ska upplevas stilsäkert och luftigt.

Har du frågor eller funderingar på hur man bäst kan utforma en stilfull modern trappa till just ditt hem? Varmt välkommen att kontakta oss på Vitabytrappan  så tar vi fram en lösning för din perfekta trappa.

Fyll i ett offertunderlag som du sedan skickar in till oss, så återkommer vi till dig så fort vi kan!
Här får du också lite tips på hur du ska välja trappa!