Trappor i Kristianstad

Ring oss för mer info »
En designad trappa andas lyx och kvalitet! Dessutom kan du få exakt det utseendet du vill ha! Vi på Vitaby Snickerifabrik tillverkar alla våra trappor från grunden men använder datorteknik för att få exakta mått. Resultatet blir gedigna och hållbara trappor som håller generation efter generation.

Låt oss bygga din drömtrappa!

Har du en verksamhet i Trelleborg – kanske ett hotell, kontor eller en privatbostad som renoveras. Glöm inte bort trappan. Ska du bygga nytt hus och funderar på vilken trappa du ska installera? Välj en gedigen, specialbyggd trappa!

Det finns många fördelar med en snickeritillverkad trappa:

  • Stabiliteten –  Specialmåtten gör att trappan passar perfekt
  • Gedigen – Materialet är kärnvirke (eller stål) rakt igenom
  • Hållbar – En trappa som håller i många generationer
  • Designen – Du får en trappa som är unik

En specialbyggd trappa ger din fastighet det där lilla extra! Det första man möts av i en hall är just trappan. Låt det bli ett möte som imponerar och ger ett varaktigt intryck på dina besökare! Vi på Vitaby Snickerifabrik vet att inget hem eller fastighet är den andra lik. Därför bygger vi din trappa helt efter din fastighets mått.

Vi hjälper dig ta fram din drömtrappa

Har du redan börjat planera och skissa lite på hur du vill att din nya trappa ska se ut eller har du redan en färdig ritning? Oavsett var någonstans du är i processen så kan vi bistå med vår kompetens och erfarenhet av trapptillverkning. Vi ger dig värdefulla tips och råd när du ska beställa dina drömmars trappa. Vårt mål är en gedigen, snygg, stabil och hållbar trappa.

Vilka trappor tillverkar ni?

Vi bygger alla trappor från grunden, vilket gör att vi inte har några färdiga kataloger eller trappmodeller. Det är dina önskemål som kund som styr. Men det kan vara bra att gå igenom lite inspirerande bilder innan man beslutar sig för hur trappen ska se ut. I vårt galleri hittar du bilder på trappor vi byggt åt tidigare kunder. Klicka här. Vi bygger trätrappor, ståltrappor, spiraltrappor och flytande, moderna trappor. Välj bland stål, ek, björk, bok, gran eller andra träslag. Ytan kan oljas, vaxas, betsas eller målas.  Skapa den rätta känslan med ledstänger, trappräcken och stolpar i olika design.

Vår snickerifabrik finns belägen i Vitaby i Skåne, ca. 5 mil söder om Kristianstad. Men vi kommer gärna ut på besök hos dig i Kristianstad så vi kan ta mått och för att sedermera montera den färdiga trappan i din fastighet.

Kontakta oss redan idag!