Trappor i Lund

Ring oss för mer info »

För dig som vill ha det där lilla extra – en kronjuvel i hallen som drar blickarna till sig. Vitaby Snickerifabrik bygger måttbeställda trappor helt enligt dina önskemål som kund.

Måttanpassade trappor i Lund

Kanske äger du en etagelägenhet eller ett kontor med loft i Lund och planerar att installera en ståltrappa t.ex.. Bor du en bit utanför stadskärnan och renoverar en fantastik skånelänga? Välj en imponerande trappa som garanterat blir ett smycke och drar till sig uppmärksamhet! Vi på Vitaby Snickerifabrik vet att inget hem eller fastighet är den andra lik. Därför bygger vi din trappa helt efter din fastighets mått.

Specialdesignad trappa

Har du redan skissat på hur du vill att din nya trappa ska se ut eller har du redan en färdig ritning? Vi möter upp dig var du än är i processen. Med vår erfarenhet och kunskap kan vi ge dig tips och råd inför utformningen och designen av din drömtrappa. Vårt mål är en gedigen, snygg och stabil trappa som kan pryda sin plats i många, många år framåt.

Vilka trappor bygger ni?

Vi har inga färdiga kataloger eller modeller. Vi begränsas endast av fantasin och hållfasthetens lagar. Vill du få lite inspiration så kan du besöka vårt galleri med bilder på redan byggda trappor. Klicka här. Vi bygger trätrappor och ståltrappor i många olika utföranden. Du väljer bland olika trämaterial och finish, ledstänger, trappräcken och stolpar. Om du gillar modern design så rekommenderas en flytande trappa – det skapar en illusion av en svävande trappa, vilket ger en luftig och modernistisk framtoning.

Vår snickerifabrik finns belägen i Vitaby ca. 7 mil öster om Lund. Men vi utför arbete i hela Skåne och gör kundbesök hos dig i Lund för att ta mått och för att montera den färdiga trappan.

Kontakta oss redan idag!