Trappor i Malmö

Ring oss för mer info »

För dig som vill ha det där lilla extra – en kronjuvel i hallen som drar blickarna till sig. Vitaby Snickerifabrik bygger måttbeställda trappor helt enligt dina önskemål som kund.

Trappor för alla fastigheter i Malmö

Kanske äger du en loftlägenhet eller ett kontor i centrala Malmö och vill exempelvis installera en spiraltrappa, eller så planerar du att renovera din villa och vill ha en ny trappa som smälter in i den övriga designen. Vi på Vitaby Snickerifabrik vet att inget rum är det andra likt. Därför bygger vi din trappa helt efter din fastighets mått.

Specialdesignade trappor

Kanske vet du redan exakt hur din trappa ska se ut? Du är varmt välkommen att kontakta oss med en färdig ritning eller en skiss. Vi hjälper dig gärna med utformningen och designen av din drömtrappa. Vi har gedigen och lång erfarenhet av att bygga trappor och vi ger dig gärna tips och råd som kan vara bra att ha under processen.

Vilka trappor bygger ni?

Det är bara fantasin och hållfastheten som sätter gränser för vilka trappor vi kan bygga. För inspiration kring trappor klicka här. Vi bygger trätrappor och ståltrappor i många olika utföranden. Du väljer bland olika trämaterial och finish, ledstänger, trappräcken och stolpar. För den som gillar modern design så rekommenderas en flytande trappa – det skapar en illusion av en svävande trappa.

Vårt snickeri finns belägen i Vitaby ca. 8,5 mil från Malmö. Men vi utför arbete i hela Skåne och gör kundbesök hos dig för att ta mått och för att montera den färdiga trappan.