Trappor i Trelleborg

Ring oss för mer info »

En handbyggd trappa andas lyx och kvalitet! Dessutom kan du få exakt det utseendet du vill ha! Vi på Vitaby Snickerifabrik tillverkar alla våra trappor från grunden men använder datorteknik för att få exakta mått. Resultatet blir gedigna och hållbara trappor som håller generation efter generation.

Låt oss bygga din drömtrappa!

Har du en verksamhet i Trelleborg – kanske ett hotell, kontor eller en privatbostad som renoveras. Glöm inte bort trappan. En måttbeställd trappa byggd av ett snickeri blir en inredningsdetalj som dels ökar värdet på din fastighet och samtidigt ger den ett gigantiskt lyft! Det första man möts av i en hall är just trappan. Låt det bli ett möte som imponerar och ger ett varaktigt intryck på dina besökare! En handbyggd trappa är inte bara snygg utan även mycket hållbar. Många generationer kommer kunna njuta av trappan. Vi på Vitaby Snickerifabrik vet att inget hem eller fastighet är den andra lik. Därför bygger vi din trappa helt efter din fastighets mått.

Vi bygger din drömtrappa

Har du redan börjat skissat lite på hur du vill att din nya trappa ska se ut eller också har du tagit fram en ritning. Oavsett var du än må vara i planeringen och processen så möter vi upp dig och hjälper dig längs med vägen. Med vår erfarenhet och kunskap om trapptillverkning kan vi ge dig värdefulla tips och råd när du ska beställa dina drömmars trappa. Vårt mål är en gedigen, snygg, stabil och hållbar trappa.

Vilka trappor tillverkar ni?

Vi bygger alla trappor i vårt snickeri, vilket gör att vi inte har några färdiga kataloger eller trappmodeller. Det är dina önskemål som kund som gäller. När man ska välja utseende på sin trappa kan det vara bra med lite inspirerande bilder. I vårt galleri hittar du bilder på trappor vi byggt åt tidigare kunder. Klicka här. Vi bygger trätrappor och ståltrappor i många olika utföranden. Välj bland olika trämaterial som ex. ek, bok, gran och olika slags finish (oljat, vaxat, målat). Få den rätta känslan med ledstänger, trappräcken och stolpar i snygg design. Om du gillar modernism så rekommenderar vi en flytande trappa – det skapar en illusion av en svävande trappa, vilket ger en luftig och modern känsla.

Vår snickerifabrik finns belägen i Vitaby i Skåne, ca. 10 mil öster om Trelleborg. Men vi kommer gärna ut på besök hos dig i Trelleborg så vi kan ta mått och för att sedermera montera den färdiga trappan i din fastighet.

Kontakta oss redan idag!